top of page

KOOL ELEVATOR PARTS 

PODCAST INTRO & SOUND LOGO 

Productie  en audio-editing door Sem Zeeman 

Voice-over  opname en animatie door BranceMedia

In de Kool Elevator Parts podcast staan ontwikkelingen en verhalen uit de liftenbranche centraal. Het bedrijf wil een frisse en vriendelijke uitstraling neerzetten. Dit is doorgevoerd in zowel de intro muziek, als het sound logo van deze podcast. Daarnaast zijn er referenties uit de liftenwereld verwerkt in de muziek. Buiten het aanleveren van het muzikale materiaal, wordt ook de audiobewerking en -mixing van deze podcast door Sem verzorgd. 

WEEKENDKIND

DOCUMENTAIRE 

Compositie door Sem Zeeman

Sound Design door Martin Haasdijk

Documentaire door Reinout Lanting

De documentaire Weekendkind gaat over de tienjarige Mathieu. Hij woont op een schippersinternaat, omdat zijn ouders vijf dagen per week in de scheepvaart werken. In deze poëtische documentaire worden we vanuit zijn perspectief meegenomen in het dagelijkse leven op dit schippersinternaat. De muziek speelt in op zijn gedachtes en belevingen van deze plek, door het gebruik van ‘golvende’ en lang uitgestrekte synthesizer-pads. 

NO COUNTRY FOR OLD MEN

EDUCATIEVE REMAKE 

Compositie en productie door Sem Zeeman

Mix door Sem Zeeman

Strijkers door Vera van der Bie

Blazers door Michiel van Dijk

Overige instrumentatie door Sem Zeeman

De film No Country for Old Men (2007) door Joel en Ethan Coen bevat van origine geen muziek. Binnen een lesreeks over filmcompositie gaf de HKU de opdracht om deze film alsnog van muziek te voorzien. Hiervoor moesten onder andere arrangementen voor strijkers en blazers worden geschreven. 

Virtuele orchestratie door Sem Zeeman

Akoestisch gitaar door Pieter van Vleuten

Productie door Pieter van Vleuten & Sem Zeeman

Mix door Pieter van Vleuten

THE LEGEND OF ZELDA
 

GAMEPLAY MUZIEK 

In de “14-day challenge” die georganiseerd werd vanuit de HKU, gingen studenten iedere dag een nieuwe samenwerking met andere producer aan. In de samenwerking tussen Pieter van Vleuten en Sem Zeeman werd er gekozen voor een nieuwe compositie voor de gameplay van The Legend of Zelda, geïnspireerd door het origineel. 

ISABELLE HELING ILLUSTRATIES

KERSTANIMATIE COMPOSITIE 

Productie en mix door Sem Zeeman

Animatie door Isabelle Heling

Isabelle Heling is een visueel ontwerper. Zij is gepassioneerd voor illustratie, schilderen, animatie en film. Veel van haar werken zijn op Instagram te vinden, waar ze haar creaties tentoonstelt. Deze kerstanimatie wilde zij graag van muziek voorzien, om deze een diepere dimensie te geven. 

KONING KERSTRAD 

RECLAME PARODIE 

Audio-engineering door Sem Zeeman

Productie door Lyente

Video door BranceMedia

Vanuit voetbalvereniging S.V. Honselersdijk kwam het idee om een parodie op de Koning TOTO reclame te maken. Deze parodie bevat dan ook diverse thematische kenmerken van deze voetbalclub. Binnen deze opdracht heeft Sem de audio-engineering verzorgd. 

SYNCHRONISATIE BIBLIOTHEEK

ACHTERVOLGING
BERGGEBIED

met Daan Havenith

AUTOSPORT

met Renate Kroes

MEDITATIE
RETRO

met Anil Tümkaya

JAPAN

met  Wessel van der Spek

FUTURISME
bottom of page